...

Se nogle af vores kunder

Se nogle af vores kunder

Læs, hvad vores kunder siger om os

Læs, hvad vores kunder siger om os

Logo af masterCore. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

MasterCore

Jurahuset har i forbindelse med vores udvikling af vores holdningskorrigerende T-shirt sørget for at igangsætte vores ønske om et patente, og ikke mindst de fornødne bestemmelser som skal overholdes, det rækker vores viden ikke til, Jurahuset har hjulpet os igennem hele processen, det er udført med den bedste rådgivning. Prisen er også langt under det normale niveau. Jeg har benyttet Jurahuset, og kan helt klart anbefale deres ekspertise til alle virksomheder.
Logo af TK virksomhedsservice. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

TK virksomhedsservice

Jeg vil på det varmeste anbefale Eva fra Jurahuset. Altid seriøs og grundig juridisk rådgivning, der virkelig kan mærkes for en virksomhed som min, hvor jeg sidder meget alene med kontrakter og juridiske spørgsmål.

– Trine fra TK Virksomhedsservice.

Logo af Restlager. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

Restlager

Restlager har i forbindelse med vores fremtidige produktudvikling benyttes os af Jurahuset, det har været en overskuelig proces at have tilknyttet eksperter på det område, uden den hjælp var vi løbet direkte mod muren. De bedste anbefalinger fra Restlager.

Logo af MPD. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

MPD

MPD har nydt godt af Jurahusets dybdegående ekspertise inden for patentret og juridiske tjenester. Deres team har effektivt navigeret os gennem komplekse juridiske processer, sikret overholdelse af relevante love, og opnået vores mål på en økonomisk overkommelig måde. Vi anbefaler stærkt Jurahuset for deres professionelle støtte og omfattende rådgivning
Logo af Anlægsgartner Eva Stolpe. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

Anlægsgartner – Eva Stolpe

Jeg har flere gange haft brug for den sparring, jeg kan få hos Jurahuset, når det gælder min virksomhed. Eva fra Jurahuset har givet konkret og brugbar sparring i forhold til udviklingen af min virksomhed. Vi har f.eks. snakket om fordele og ulemper ved at ansætte en elev i forhold til den kundetilgang, jeg oplever i øjeblikket. Jeg kan kun anbefale, at du tager kontakt til Jurahuset.

– Eva Stolpe, Anlægsgartner

Logo af Balanced Solutions. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

Balanced Solutions

Efter at jeg har startet samarbejdet op med Jurahuset, har jeg fået tid til at koncentrere mig om de opgaver i mit firma, jeg er virkelig god til. Jeg kan nemt få fat i Eva fra Jurahuset for sparring om stort og småt i forhold til lovgivning. Muligheden for at betale med klippekort og Jurahusets KundeHUB gør, at jeg har fuld gennemsigtigt ifht. hvor mange penge, jeg bruger på rådgivningen.

Martin fra Balanced Solutions

Logo af Flying Moments. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

Flying Moments

I forbindelse med registrering af varemærket “Flying Moments” fik vi hjælp af Eva fra Jurahuset.

Vores oplevelse har gjort, at vi nu har valgt Jurahuset som vores faste leverandør, når det kommer til juridisk rådgivning.

– Tony fra Flying Moments

Logo af Det lille apotek Struer. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

Det lille Apotek

Hverdagen som selvstændigt erhvervsdrivende byder på mange udfordringer, store som små. Vi har fået konkret, brugbar og personlig rådgivning fra Eva i forhold til de mange regler og krav, der er fra det offentlige i forhold til en virksomhed som vores. Vi kan på det varmeste anbefale Eva og Jurahuset.

– Vibse og Karsten, Det lille Apotek i Struer

Logo af privat person som ikon. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset. Susanne

Susanne (privat kunde)

Da min kæreste skulle købe campingvogn, hjalp jeg med udbetalingen, men hans navn var på registreringsattesten. Eva fra Jurahuset hjalp med at sætte en kontrakt op, så jeg var sikret økonomisk , hvis vi gik fra hinanden. Mine varmeste anbefalinger.

– Susanne (privat kunde)

Logo af Spisestedet Logen. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

Spisestedet Lugen

Eva og Jurahuset har hjulpet os med registrering af vores varemærke for Spisestedet Lugen. Vi har gennem hele forløbet fået grundig og personlig rådgivning om fordele og ulemper ved en registrering. Vi anede ikke, hvor stor en værdi et varemærke kan have for en forretning som vores. Eva har på en god og ordentlig måde oversat lovgivningen og de breve fra det offentlige, som vi har modtaget gennem forløbet. Vi har følt os taget godt af, og det er ikke sidste gang, vi gør brug af Jurahuset.

– Brian, Spisestedet Lugen

Logo af OBI Media. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

OBI Media

Vi har gentagende gange benyttet os af Jurahuset i forbindelse med kontrakter og professionel rådgivning. Jurahusets ekspertise, erfaring og rådgivning har 100 procent indfriet vores forventninger fuldt ud. Ingen tvivl om at den juridiske del er der styr på, og ikke mindst alle detaljer som vi på ingen måde selv ville kunne udfører. De varmeste anbefalinger herfra.

– Simon Jørnø. Adm. direktør – OBI MEDIA

Logo af Fiskeboden. En glad og tilfreds kunde vi har hos Jurahuset

Spisestedet Lugen

Vi er hos Fiskeboden utrolig stolte af vores butik. Derfor har det også været vigtigt for os, at den juridiske rådgivning vi får står mål med den kvalitet, vi ellers står for. Derfor har vi været glade for samarbejdet med Jurahuset – et samarbejde, vi helt sikkert fortsætter med fremadrettet.

— Brian, Fiskeboden, Espergærde Havn

Jurahuset

Danstrupvej 27L, 3480 Fredensborg
Tlf.nr. 29833373
Mail: kontakt@jurahuset.com
CVR.nr. 42097098

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.