Ansvarsfraskrivelse

Jurahuset leverer generel information på denne hjemmeside uden garantier. For specifik juridisk rådgivning bør du kontakte os direkte. Vi fraskriver os ansvar for eksterne links og eventuelle skader forårsaget af brugen af denne hjemmeside.

Se nogle af vores kunder

Ansvarsfraskrivelse

Juridisk rådgivning og information

Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende til generel information og brug. Jurahuset bestræber sig på at levere præcis og opdateret information, men vi giver ingen garantier, hverken udtrykkelige eller underforståede, om fuldstændigheden, nøjagtigheden, pålideligheden, egnetheden eller tilgængeligheden med hensyn til hjemmesiden eller information, produkter, tjenester eller relateret grafik indeholdt på hjemmesiden til ethvert formål. Enhver tillid, du sætter til sådanne oplysninger, sker derfor udelukkende på egen risiko.

Professionel rådgivning

Informationerne på denne hjemmeside udgør ikke juridisk rådgivning og bør ikke betragtes som en erstatning for konsultation med en professionel rådgiver. For specifikke juridiske spørgsmål eller problemer anbefaler vi, at du kontakter en af vores kvalificerede jurister direkte.

Links til eksterne websteder

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre websteder, der ikke er under Jurahusets kontrol. Vi har ingen kontrol over indholdet og tilgængeligheden af disse websteder. Inkluderingen af sådanne links indebærer ikke nødvendigvis en anbefaling eller støtte til de synspunkter, der udtrykkes inden for dem.

Ansvarsbegrænsning

Jurahuset er ikke ansvarlig for nogen form for tab eller skade, herunder uden begrænsning, indirekte eller følgeskader, eller tab eller skade som følge af tab af data eller fortjeneste, der opstår som følge af brugen af denne hjemmeside.

Ændringer

Jurahuset forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere denne ansvarsfraskrivelse til enhver tid uden forudgående varsel. Det er dit ansvar at kontrollere denne side regelmæssigt for eventuelle ændringer.

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du denne ansvarsfraskrivelse i sin helhed.


Kontaktoplysninger

Jurahuset
Danstrupvej 27L, 3480 Fredensborg
Tlf.nr. 29833373
Mail: kontakt@jurahuset.com

Jurahuset

Danstrupvej 27L, 3480 Fredensborg
Tlf.nr. 29833373
Mail: kontakt@jurahuset.com
CVR.nr. 42097098